За нас

Enterprise Rent-A-Car е история за непрекъснат успех, базирана на нашата философия и усърдна работа.

Нашите ръководни принципи и скромно начало се фокусират върху етиката и целостта. Ние вярваме в развитието на здрави връзки с общността, в която работим. Ние се стремим да обслужваме своите клиенти така, както бихме ги обслужили, ако бяха членове на нашите семейства. И в това, че упоритата работа трябва да бъде ценена.

Сега, благодарение на разширената мрежа, надеждните превозни средства и широката гама от услуги, които предлагаме, Enterprise Rent-A-Car е част от най-добрите доставчици на транспортни решения в света. Ние предлагаме на нашите клиенти превозни средства под наем от местни офиси и летища, програми за споделяне на превозни средства, автомобили и микробуси до екзотични дестинации и Flex-E-Rent, която предоставя на бизнеса решения, отговарящи на специалните му нужди от микробуси с контролиране на температурата или малки автобуси с лесен достъп за лица с увреждания. Ние функционираме в повече от 30 държави с над 7200 офиса.

Какво означава това за нашите клиенти? Означава, че ние сме до тях, когато те имат нужда от нас. Ние извършваме активни дейности в областта на устойчивото развитие не само, защото то е един интелигентен избор за нашия бизнес, но и защото вярваме, че това ще направи нашия свят по-добър за идните поколения. Благодарение на размера на компанията, ние имаме благоприятна позиция, която ни дава възможност да предлагаме иновации, да разширяваме проучванията си и да тестваме решенията си въз основа на пазарните нужди.

Знаете ли че?

Основателят на компанията - Джак Тейлър, е бил вдъхновен от името Enterprise от въздушния превозвач USS Enterprise, където той е служел по време на Втората световна война. Днес, името „Enterprise“ е синоним на лидерството и визията на компанията.

ЦЕННОСТИ

Enterprise разполага с повече от 7200 локации в 30 държави.

Enterprise се е ангажирала със засаждането на 50 милиони дървета през следващите 50 години.

"Покажете преди всичко внимание към своите клиенти и служители, и печалбите ще последват"

Всичко започна със седем автомобила и едно предчувствие

Историята на Enterprise започва с визията на един човек. През 1957 г. Джак Тейлър, прославен пилот през Втората световна война, се връща у дома с надеждата да създаде семейство и да започне бизнес.

Възползвайки се от всичко, което е научил по време на своята военна служба, като стойността на упоритата работа, екипния дух и това, просто да правиш нещата по правилния начин, Джак възприема новата концепция за дружество за отдаване на коли под наем, като стартира с паркинг от седем превозни средства.

Enterprise сега е познато име за онези, които пътуват често и се занимават с туризъм. Ние сме марка, която е обявена за световен лидер в индустрията, свързана с отдаване на превозни средства под наем. Ние уважаваме своите служители и клиенти по начина, по който уважаваме членовете на своите семейства. Днес, Enterprise продължава своя успешен ход с набор от прости, но изключително силни принципи: водеща позиция в отдаването на автомобили под наем, в устойчивото развитие и в иновациите.